Advies

AdviesLingerie winkel Elburg

Sinds oktober 2010 zit Lingerie Elburg in hartje Elburg. In een prachtig oud pand biedt eigenaresse Hanneke Vos een ruime collectie lingerie van de betere merken.  Je kan hier terecht voor uitgebreid advies, voor maten van tot en met J.


Mensen onderschatten vaak hoe belangrijk een goed passende beha is voor je houding. Een slechte beha kan zelfs rugklachten veroorzaken, doordat je krom gaat lopen. Er is voor iedere vrouw een passende beha te vinden, maar zijn er maar weinig vrouwen die bij iedere beha altijd dezelfde maat hebben. Neem de tijd om een goede beha te kopen en pas altijd. Er zijn zoveel soorten en modellen.


De omvangsband van de beha is hierbij het belangrijkst. Als deze niet goed zit en omhoog gaat, heeft de beha geen functie. Als je één keer een goed model hebt gevonden, komt je er zeker voor terug. Het is niet zomaar een mooi stukje stof dat je draagt, een beha heeft wel degelijk een functie.

  In combinatie met de Magic Bodywear producten zit het altijd op de juiste plaats. Bijvoorbeeld door Fashion Tape voor laag uitgesneden of openvallende kleding. Of de Low back strap voor een laag uitgesneden rug en Magic clip voor bij blote schouders. Met de beha verlengers zit de te strakzittende beha weer comfortabel. Last van snijdende bandjes, dan is de comfort-straps wat voor je. Deze schuif je heel gemakkelijk onder je bandje en voorkomt schouderpijn.


Zwangerschaps lingerie

Voor speciale lingerie tijdens de zwangerschap voert Lingerie Elburg een mooi assortiment van Anita Maternity. Comfortabele meegroei BH's met een uitstekend draagcomfort die zich goed aanpast aan de veranderende borst. De voedingsbeha bevat een eenvoudig klik systeem die met één hand te openen is, heel handig in gebruik.


Naast de ruime collectie beha's in prachtige modellen en kleuren, biedt het assortiment van Lingerie Elburg bijpassende slips en bustières en corrigerend ondergoed als hemdjes en broekjes. Corrigerend ondergoed kan ook ondersteunend werken voor de rug. Rugproblemen gaan er niet mee weg, maar het verstevigt wel.


Ook voor mooie, betaalbare nachtmode is Lingerie Elburg een goed adres. De collectie biedt een gevarieerd aanbod aan pyjama's en nachtjaponnen in jeugdige of klassieke stijl, (bijpassende) ochtendjassen, huispakken en een saunaserie. Voor mannen is er een aanbod aan kleurrijke boxershorts en een basiscollectie boxershorts in zwart of wit. En van januari tot september wordt het assortiment ook nog aangevuld met badmode van Cyell, Sunflair, Freya en Beachlife.

Copyright  © All Rights Reserved